sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Siemennäkkäri



Olen valmistanut siemennäkkärin tällä ohjeella lukuisia kertoja ja aina se katoaa parempiin suihin alta aikayksikön. Reseptin alkuperää en muista, mutta olen muokannut sen mieleisekseni monien kokeilujen myötä. Voit syödä siemennäkkäriä ihan sellaisenaan tai halutessasi laittaa päälle voita.

Tällä kertaa käytin auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, pellavansiemeniä ja pinjansiemeniä.

2dl maissijauhoja 
reilu 2dl erilaisia siemeniä
2,5dl kiehuvaa vettä
0,5dl öljyä
suolaa

1. Sekoita kulhossa jauhot ja siemenet. Lisää hieman suolaa. 
2. Lisää kiehuva vesi ja öljy. Sekoita nopeasti tahnaksi.
3. Kaada tahna leivinpaperin päälle pellille ja levitä mahdollisimman ohueksi levyksi. Jos tahna on hankala levittää, laita käsi muovipussin sisälle ja levittele sillä. Itse käytän nuolijaa tai tätä muovipussitaktiikkaa. Tarkoitus on saada koko pellin kokoinen levy. 
4. Ripottele pinnalle sormisuolaa tai suolaa. 
5. Paista 150 asteessa noin 50-60 minuuttia. Valmiin näkkärin pinta on kauniin ruskea.
6. Anna jäähtyä ja halkaise sopivan kokoisiksi paloiksi.


Tähän näkkäriin jää koukkuun!


1 kommentti:

  1. Is there a way to make money from playing blackjack with your
    In worrione this article, we'll 메리트 카지노 쿠폰 discuss the best ways to make money from playing blackjack with your friends. We'll also provide a list of the งานออนไลน์ best ways to make

    VastaaPoista