sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Kestovanulaput | Zero waste

Käytätkö vanulappuja kasvojen puhdistukseen? Haluaisitko vähentää kotona syntyvän jätteen määrää, mutta vanulappuja kuluu päivittäin? Tähän ongelmaan on yksinkertainen ratkaisu: siirry käyttämään kestovanulappuja. Kestovanulappuja voi ostaa valmiina, mutta niitä on myös helppo valmistaa itse joko virkkaamalla tai ompelemalla kankaisia.

Kestovanulappujen virkkaaminen on helppoa ja nopeaa. Sen lisäksi niiden puhdistaminenkin on helppoa. Huuhtele lappu käytön jälkeen vedellä ja jätä kuivumaan. Laita laput pesukoneeseen pesupussissa muun pyykin sekaan. Itse pesen laput useimmiten pyyhkeiden kanssa 60:ssä asteessa.


Todella selkeä ja hyvä ohje kestovanulappujen tekemiseen löytyy Roskavallankumouksen videosta.
Itse käytin tätä ohjetta, mutta lisäsin vielä yhden kierroksen kiinteitä silmukoita, jotta lapuille tuli kiva reunus. Lankana minulla oli Novitan cotton bamboo, josta noin puolet on puuvillaa ja puolet bambuviskoosia.

Olen nyt käyttänyt kestovanulappuja noin kuukauden, enkä vaihtaisi enää tavallisiin vanulappuihin. Tykkään siitä kuinka laput ikäänkuin kuorivat ihoa samalla kun peset niillä kasvoja. Olen konepessyt lappuni nyt muutamaan kertaan, ja mielestäni ne on tulleet vielä hieman mukavamman tuntuisiksi pesujen myötä. Suosittelen kokeilemaan!1 kommentti:

  1. Eyecon 9430 - stillcasino.com ラッキーニッキー ラッキーニッキー 우리카지노 쿠폰 우리카지노 쿠폰 442Betpera Tips for Tomorrow | Play for Free and For Real Money

    VastaaPoista